Bagom IH-rejser

Ida Hummeluhr - indehaver

Mit navn er Ida Hummeluhr, jeg er indehaver af IH-rejser - og det er mig, der planlægger, bestiller og varetager din rejse. I mit arbejde har jeg sans for detaljen, og gør mit bedst for at imødekomme dine ønsker. 

Siden jeg var helt lille, har jeg været vild med at planlægge ture og rejser, og det er det, der har ført mig til at starte denne virksomhed, hvor jeg forhåbentligt kan være med til at planlægge din drømmerejse, så du sent vil glemme den.

På papir har jeg en gymnasiel uddannelse fra STX og en uddannelse i Communication in Sports Organizations. Dertil har jeg de seneste år brugt min tid indenfor kommunikation og journalistik, hvor sportsjournalistikken har fyldt mest.
Ved siden af IH-rejser arbejder jeg hos managerspillet Holdet.dk som sportsjournalist og håndboldekspert.
Udover holdet.dk er jeg journalist og content creator hos Det Europæiske Håndboldforbund, EHF, hvor jeg dækker deres turneringer såsom Champions League, EM og European League på herre- og kvindesiden.
Jeg har en bred erfaring indenfor håndboldmediedækning med en længere fortid hos HBOLD og Europamester, hvor jeg har dækket en lang række nationale- og internationale kampe og turneringer i hele Europa.

Fritiden har ofte været præget af rejseplanlægning og -organisering. Blandt andet har jeg inden denne virksomheds start, i foråret 2021, planlagt diverse solferier, storbyferier og rundrejser.

Hvis du vil læse mere om de ting, jeg har beskæftiget mig med, så kan det gøres på følgende link: https://www.linkedin.com/in/ida-hummeluhr-800175198/ 

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med din næste rejse - vi ses!