Holdoversigt

Her ser du blot nogle af de hold, som vi kan skaffe dig billetter til:

SG Flensburg-Handewitt

Besøg klubben i Nordtyskland, hvis du vil se tophåndbold med stor fysik og fantastisk stemning i FLENS-ARENA. Tag på en dagstur eller snup weekenden syd for grænsen, hvor SG Flensburg-Handewitts stjernemandskab venter på dig. Flere skandinaviske landsholdsspillere er altid på holdkortet, og der vil derfor være kendte ansigter på banen for den garvede håndboldfan.

THW Kiel

Imponerende arena og stjernespækket mandskab er lige, hvad THW Kiel har at byde på. Se en god omgang håndbold i fantastiske omgivelser i Wunderino Arena. Mens du lader op til kampen kan du passende gå en tur ved Kiels havn eller shoppe på den lange gågade. På de 20x40 meter er Kiel altid garanter for en mindeværdig omgang håndbold.

FC Barcelona

Måske storklubben over alle storklubber! Store stjerner, finurlig håndbold og ekstremt hurtige ben. I Palau Blaugrana får du en på opleveren. Lige meget om du er til håndbold eller ej, så er det en stor oplevelse at se håndbold i den catalanske storby, som desuden byder på gode oplevelser i bymiljøet og ved stranden. Køb din billet i dag, og se frem til et håndboldbrag hos et af verdens bedste hold.

Paris Saint-Germain

Store navne, flot arena og klassebold er bare nogle af de ting, som du kan forvente dig af Paris Saint-Germain, når de spiller på hjemmebane i Stade Pierre de Coubertin. Med engagerede fans og store ambitioner er der lagt op til en stor oplevese, når du besøger byernes by; Paris. Turen til det franske storhold, PSG, bliver kun bedre, når du får muligheden for at opleve Eiffeltårnet og Mona Lisa på tæt hold.

Telekom Veszprém

Intens stemning og et engageret publikum er nok det, der beskriver Veszpréms hjemmebane, Veszprém Arena, allerbedst. Storklubben er en af de største i Europa, og har med sin enorme økonomi altid et godt hold, med en solid række stjerner i truppen. Besøg den ungarske klub, når du er i Budapest, eller besøg Budapest, når du er på håndboldrejse i Veszprém.

Rhein-Neckar Löwen

Tysk håndbold og fanskare når det er bedst, det er, hvad Rhein-Neckar Löwen kan hoste op med. Et solidt Bundesligahold, der år efter år har dygtige spillere, som brillierer indenfor de 20x40 meter på håndboldbanen. SAP Arena er en fantastisk arena at besøge, for at få et adrenalinsus i håndboldverdensklasse. Der er ikke langt til hverken Heidelberg eller Mannheim fra holdets hjemmebane.

SC Magdeburg

Tysk håndbold er bare en vinder for mange håndboldfans, og det er med god grund. Et af de dygtige hold i Bundesligaen holder til i smukke, gamle Magdeburg. Her oplever du først og fremmest en fantastisk hjemmebane i GETEC Arena, mens du ligeledes har mulighed for at udforske den interessante by, som byder på meget historie og fascinerende bygningsværker.

Pick-Szeged

Et af de mest dominerende hold i den ungarske liga - og internationalt set - er Pick Szeged. En fantastisk arena i Pick Arena danner ramme for hjemmekampene, der altid er præget af god stemning og tryk fra publikum. Budapest ligger kun en god halvanden times kørsel fra Szeged, og der er derfor rig mulighed for at kombinere håndboldrejsen i Ungarn med en storbytur til Budapest.

Füchse Berlin

Håndbold, shopping, håndbold, sightseeing og lidt mere håndbold! Tja, mere indviklet behøver man ikke at gøre en rejse til Berlin, der huser et fantastisk håndboldhold i Max-Schmeling-Halle, nemlig Füchse Berlin. Rævene, som de kaldes, spiller med i den bedste række, og har stort set altid flere skandinaviske eller danske spillere, som leverer det ene flotte mål efter det andet. Tag til Berlin og få en fantastisk håndboldoplevelse.

FC Porto

I Dragao Arena er hjemmeholdet, FC Porto, kendt for at levere flot og utrolig hurtig håndbold, som både er underholdende at se på, men i den grad også succesfuldt, da hjemmeholdet både har haft succes i den hjemlige liga og i Champions League gennem de seneste år. Oplev upcoming, portugesisk håndbold og nyd omgivelserne i dejlige Porto, som har et lunt klima det meste af året.

HBC Nantes

Fransk håndbold er en liga for sig, som både er hård, interessant og underholdende - og her er Nantes ingen undtagelse. Med sine gode taktikker og fine spillestil er Nantes et hold, som for alvor har udfordret selv de bedste hold i de senere år - det gælder både i den franske liga og i Champions League - hvor hjemmebanen Hall XXL har lagt rum til gode og tætte dueller med blod, sved og tårer involveret.

Vive Kielce

Polsk håndbold er måske ikke det, du læser mest om i medierne, men om ikke andet er Polen et land, som huser nogle fantastiske håndboldhold, som er imponerende at overvære i kamp. Vive Kielce er et fremadstormende hold, som har mange gode stjerner på holdkortet. På hjemmebanen i Hala Legionów er det svært at få et ben til jorden, når først arenaen koger, og Kielce kaster bolden.

Elverum Håndball

Nord for Oslo finder man det succesfulde håndboldhold Elverum Håndball. Det norske tophold har gennem en årrække spillet med i det fineste selskab i Champions League, ligesom de har gjort det fænomenalt i den norske liga. Oplev unge talenter og etablerede stjerner udfolde sig på hjemmebanen, Terningen Arena, hvor trofaste fans altid er at finde. Kombiner håndbolden og naturen i Elverum med nogle oplevelsesrige dage i den norske hovedstad, Oslo.

Kolstad IL

Fra år 2022 har Kolstad IL satset stort. Klubben, der holder til i norske Trondheim, har købt store, nordiske navne hjem til klubben, for at ville blande sig i den europæiske håndboldtop. Om de kommer helt derop, må fremtiden vise. Trondheim er i sig selv en smuk by at besøge, så hvorfor ikke kombinere turen til det norske land med en god omgang håndbold, hvor store norske stjerner blandt andre vil føre sig frem for at kæmpe sig mod toppen af Europa?

Montpellier

En rejse til Sydfrankrig er altid en god idé - og det samme er en tur til Montpellier for at se håndbold. Montpellier har gennem en årrække været et enormt dygtigt håndboldhold, som i internationale sammenhænge har været svært at komme udenom. Særligt i sæsonen 17/18 var Montpellier en af de allerstørste, da de sammen kunne løfte Champions League-trofæet efter en imponerende sæson. Udover håndbold kan I se frem til solskin, sightseeing og gode oplevelser.

SL Benfica

Portugisisk håndbold er i disse år i fremdrift, og det er derfor en spændende liga at følge. Et af de hold, som du særligt bør holde øje med, er SL Benfica. Holdet brillerede senest i sommeren 2022 ved at vinde European League 21/22. Det er den første internationale turnering, som Benfica kan prale af at have vundet. Foruden spændende håndbold venter også fantastiske omgivelser i Portugal, hvor havet, naturen, solen og cafélivet i den grad er en ting.