Inspiration: 4 lækre strandområder i Florida

Florida er én stor legeplads for børn og voksne. Derfor kan det være svært at udvælge de steder, som skal besøges på rejsen til Florida. Af den grund har vi her samlet 4 skønne områder, som råder over et eller flere særdeles lækre strandområder, som er mere end værd at besøge.

Bedre strand skal du lede længe efter; Clearwater Beach-området har det hele. En bred sandstrand med turkisblåt vand, og et utroligt hyggeligt og charmerende kvarter i baggrunden, hvor eksotiske og autentiske restauranter venter på, at du slår vejen forbi. Strandområdet er perfekt til hele familien, og hotellerne er med den fremragende beliggenhed en klasse for sig - lige ud til Den Mexicanske Golfs indbydende kyst. Hvis du er heldig spotter du delfiner eller skildpadder fra kysten. What's not to like? Bedre strand skal du lede længe efter; Clearwater Beach-området har det hele. En bred sandstrand med turkisblåt vand, og et utroligt hyggeligt og charmerende kvarter i baggrunden, hvor eksotiske og autentiske restauranter venter på, at du slår vejen forbi. Strandområdet er perfekt til hele familien, og hotellerne er med den fremragende beliggenhed en klasse for sig - lige ud til Den Mexicanske Golfs indbydende kyst. Hvis du er heldig spotter du delfiner eller skildpadder fra kysten. What's not to like? I og omkring området ved Fort Myers finder du et hav af lækre strande. Hvidt sand mellem tæerne er en selvfølge, når du besøger området. Med sit lækre, lune vand i smukke blå farver er Fort Myers et populært område at besøge. I nærheden af strandene finder du skønne byområder, som byder på dejlige hoteller og lækker mad. Ud for Fort Myers' kyst finder du øen Sanibel Island, som også huser nogle lækre strande. Der er meget godt at se langs Den Mexicanske Golf. I og omkring området ved Fort Myers finder du et hav af lækre strande. Hvidt sand mellem tæerne er en selvfølge, når du besøger området. Med sit lækre, lune vand i smukke blå farver er Fort Myers et populært område at besøge. I nærheden af strandene finder du skønne byområder, som byder på dejlige hoteller og lækker mad. Ud for Fort Myers' kyst finder du øen Sanibel Island, som også huser nogle lækre strande. Der er meget godt at se langs Den Mexicanske Golf.
Foretrækker du at holde ferie ved en lang, bred, hvid sandstrand? Jamen, så er det jo bare Miami Beach, du skal tage til. Miami Beach er noget nær det perfekte sted at holde ferie. Det skyldes i høj grad beliggenheden ud til Atlanterhavet. Men det skyldes i den grad også, at Miami Downtown ligger lige i baghaven, og der er derfor nok at give sig til, hvis man bliver træt af at ligge på ryggen for længe af gangen. Der er et stort og godt udvalg af hoteller, boliger og restauranter for hele familien - beliggende direkte ud til oceanet. Der er derfor råd for en fremragende ferie, når du rejser til Miami Beach. Foretrækker du at holde ferie ved en lang, bred, hvid sandstrand? Jamen, så er det jo bare Miami Beach, du skal tage til. Miami Beach er noget nær det perfekte sted at holde ferie. Det skyldes i høj grad beliggenheden ud til Atlanterhavet. Men det skyldes i den grad også, at Miami Downtown ligger lige i baghaven, og der er derfor nok at give sig til, hvis man bliver træt af at ligge på ryggen for længe af gangen. Der er et stort og godt udvalg af hoteller, boliger og restauranter for hele familien - beliggende direkte ud til oceanet. Der er derfor råd for en fremragende ferie, når du rejser til Miami Beach. Hvor skal jeg rejse hen på sommerferie? Gode sommerferiedestination? Feriedestinationer i Amerika? Feriedestinationer i vesten? Varme feriesteder? Feriesteder med gode strande? USAs bedste strand? Floridas bedste strand? Hvor er verdens bedste strand? Lækre feriesteder i Europa? Sommerferie i Europa? Hvor er der varmt om vinteren? Hvor skal jeg rejse hen? Populære feriesteder i verden?

1. Miami Beach

Foretrækker du at holde ferie ved en lang, bred, hvid sandstrand? Jamen, så er det jo bare Miami Beach, du skal tage til. Miami Beach er noget nær det perfekte sted at holde ferie. Det skyldes i høj grad beliggenheden ud til Atlanterhavet. Men det skyldes i den grad også, at Miami Downtown ligger lige i baghaven, og der er derfor nok at give sig til, hvis man bliver træt af at ligge på ryggen for længe af gangen. Der er et stort og godt udvalg af hoteller, boliger og restauranter for hele familien - beliggende direkte ud til oceanet. Der er derfor råd for en fremragende ferie, når du rejser til Miami Beach.

2. Clearwater Beach

Bedre strand skal du lede længe efter; Clearwater Beach-området har det hele. En bred sandstrand med turkisblåt vand, og et utroligt hyggeligt og charmerende kvarter i baggrunden, hvor eksotiske og autentiske restauranter venter på, at du slår vejen forbi. Strandområdet er perfekt til hele familien, og hotellerne er med den fremragende beliggenhed en klasse for sig - lige ud til Den Mexicanske Golfs indbydende kyst. Hvis du er heldig spotter du delfiner eller skildpadder fra kysten. What's not to like?

3. Fort Myers Beach

I og omkring området ved Fort Myers finder du et hav af lækre strande. Hvidt sand mellem tæerne er en selvfølge, når du besøger området. Med sit lækre, lune vand i smukke blå farver er Fort Myers et populært område at besøge. I nærheden af strandene finder du skønne byområder, som byder på dejlige hoteller og lækker mad. Ud for Fort Myers' kyst finder du øen Sanibel Island, som også huser nogle lækre strande. Der er meget godt at se langs Den Mexicanske Golf.

4. Destin

I det nordvestlige Florida finder du Destin - en lille perle af en fiskerby, som nu er blevet et populært turistmål for amerikanerne især - og det er med god grund. I Destin får du nemlig det perfekte udgangspunkt for en god ferie. Stranden er meget populær, især om sommeren, da sandet er hvidt som kridt, havet lunt og vandet klart og grøn-blåt. I Destin er der også hyggelige byområder med restauranter, butikker og skønne hoteller. Stemningen er noget for sig, og du kan nemt tilbringe en hel ferie i Destin, uden at behøve mere, end det byen byder på i sig selv. Alt i alt en utrolig lækker og familievenlig perle i Florida.

Florida er én stor legeplads for børn og voksne. Derfor kan det være svært at udvælge de steder, som skal besøges på rejsen til Florida. Af den grund har vi her samlet 4 skønne områder, som råder over et eller flere særdeles lækre strandområder, som er mere end værd at besøge. I det nordvestlige Florida finder du Destin - en lille perle af en fiskerby, som nu er blevet et populært turistmål for amerikanerne især - og det er med god grund. I Destin får du nemlig det perfekte udgangspunkt for en god ferie. Stranden er meget populær, især om sommeren, da sandet er hvidt som kridt, havet lunt og vandet klart og grøn-blåt. I Destin er der også hyggelige byområder med restauranter, butikker og skønne hoteller. Stemningen er noget for sig, og du kan nemt tilbringe en hel ferie i Destin, uden at behøve mere, end det byen byder på i sig selv. Alt i alt en utrolig lækker og familievenlig perle i Florida.

Kontakt IH-rejser for et uforpligtende rejsetilbud

Inspiration: 3 ferieperler i Europa

Læs mere her