Island & NYC - 12 dage

Turen kan skræddersyes, men kan se sådan ud:
Dag 1-3: Reykjavik
Dag 3-5: Geysir (106 km)
Dag 5-11: New York City
Dag 12: Hjemkomst

Længes du efter en kontrastfuld rejse, hvor der både er plads til naturskønne oplevelser og pulserende storby med alt, hvad det indebærer? Så er denne rejse til Island og New York City et spændende bud på en rejse, som du vil synes om. Start rejsen med 5 imponerende dage på Island, hvor du får mulighed for at opleve Reykjavik og naturskønne områder med gejsere. Når de fem dage er gået sættes kursen mod USAs pulserende storby nummer et, nemlig New York. Her mødes du af alt en storby overhovedet kan tilbyde - og det har du 7 gode dage til at opleve.

Flyv fra Danmark direkte til Reykjavik. Når du skal fra hovedstaden og videre, kører du med lejet bil, bus eller taxi til Geysir-området. Herfra tager du igen en form for transport til lufthaven ved Reykjavik, inden du flyver til New York. Hjemrejsen fra USA foregår enten med direkte fly til Danmark eller med en enkelt mellemlanding.

Turens højdepunkter:

- Enorme naturoplevelser på Island

- Varme kilder og gejsere ved Geysir

- Unik og afslappet storbyliv i Reykjavik

- Rigt kulturliv og historie i New York City

- Cafeer og shopping i den amerikanske millionby

- Hygge og ro i Central Park

- Mulighed for at tage på dagstur til Boston, Philadelphia eller Washington DC fra NYC

Længes du efter en kontrastfuld rejse, hvor der både er plads til naturskønne oplevelser og pulserende storby med alt, hvad det indebærer? Så er denne rejse til Island og New York City et spændende bud på en rejse, som du vil synes om. Start rejsen med 5 imponerende dage på Island, hvor du får mulighed for at opleve Reykjavik og naturskønne områder med gejsere. Når de fem dage er gået sættes kursen mod USAs pulserende storby nummer et, nemlig New York. Her mødes du af alt en storby overhovedet kan tilbyde - og det har du 7 gode dage til at opleve.  Flyv fra Danmark direkte til Reykjavik. Når du skal fra hovedstaden og videre, kører du med lejet bil, bus eller taxi til Geysir-området. Herfra tager du igen en form for transport til lufthaven ved Reykjavik, inden du flyver til New York. Hjemrejsen fra USA foregår enten med direkte fly til Danmark eller med en enkelt mellemlanding.

USAs østkyst - 19 dage

Boston, New York City, Washington DC, Norfolk, Myrtle Beach, Charleston, Savannah, Daytona og Miami

Klik her for at læse mere