Rejseforslag

Vi er altid klar på at skræddersy en håndboldrejse lige efter dine ønsker - her ses nogle forslag på populære ture:

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud: Dag 1-2: Flensburg Dag 2-3: Kiel (88 km) Dag 3: Hjemrejse Nyd en hjemmekamp i hhv. Flensburg og Kiel på denne tur, der tager dig syd for den dansk-tyske grænse. FLENS-ARENA og Wunderino Arena er altid garanter for at lægge ramme til en fantastisk stemning, hvor hjemmeholdet får fuld opbakning. Glæd dig!

Nordtysk roadtrip - 3 dage

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud:
Dag 1-2: Flensburg
Dag 2-3: Kiel (88 km)
Dag 3: Hjemrejse

Nyd en hjemmekamp i hhv. Flensburg og Kiel på denne tur, der tager dig syd for den dansk-tyske grænse. FLENS-ARENA og Wunderino Arena er altid garanter for at lægge ramme til en fantastisk stemning, hvor hjemmeholdet får fuld opbakning. Glæd dig!

 

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud: Dag 1-3: Budapest Dag 3-4: Veszprém (116 km) Dag 4: Hjemrejse Veszprém Arena er muligvis det sted i verden, hvor stemningen er bedst til en håndboldkamp -spillerunde efter spillerunde. Det ungarske tophold er med sine mange topspillere et fantastisk aktiv. Og top så turen med nogle oplevelsesrige dage i smukke Budapest!

Tour de Ungarn - 4 dage

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud:
Dag 1-3: Budapest
Dag 3-4: Veszprém (116 km)
Dag 4: Hjemrejse

Veszprém Arena er muligvis det sted i verden, hvor stemningen er bedst til en håndboldkamp -spillerunde efter spillerunde. Det ungarske tophold er med sine mange topspillere et fantastisk aktiv. Og top så turen med nogle oplevelsesrige dage i smukke Budapest!

 

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud: Dag 1-4: Paris Dag 4: Hjemrejse Kan du forestille dig noget bedre end at kombinere fodbold og håndbold med en seværdig storbyferie i Paris? Nej, vel? Nyd en aften med kamp i den ene sport, inden du aftenen efter kan nyde stjernerne fra det andet hold. Kombiner sportsoplevelserne med en af verdens flotteste byer - det kan kun blive en god kombination!

Dobbeltbold i Paris - 4 dage

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud:
Dag 1-4: Paris
Dag 4: Hjemrejse

Kan du forestille dig noget bedre end at kombinere fodbold og håndbold med en seværdig storbyferie i Paris? Nej, vel? Nyd en aften med kamp i den ene sport, inden du aftenen efter kan nyde stjernerne fra det andet hold. Kombiner sportsoplevelserne med en af verdens flotteste byer - det kan kun blive en god kombination!

 

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud: Dag 1-4: Barcelona Dag 4: Hjemrejse FC Barcelona har gennem årene været noget af det ypperste indenfor håndbold og fodbold - så hvorfor ikke kombinere de to boldspil, når turen går til Spanien? Nyd synet af den ene verdensstjerne efter den anden på begge hold, og lad dig blæse bagover af Barcelona bys fantastiske stemning, liv og vejr.

Dobbeltbold i Barca - 4 dage

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud:
Dag 1-4: Barcelona
Dag 4: Hjemrejse

FC Barcelona har gennem årene været noget af det ypperste indenfor håndbold og fodbold - så hvorfor ikke kombinere de to boldspil, når turen går til Spanien? Nyd synet af den ene verdensstjerne efter den anden på begge hold, og lad dig blæse bagover af Barcelona bys fantastiske stemning, liv og vejr. 

Turen kan skræddersyes, men kan se sådan ud: Dag 1-2: Flensburg Dag 2: Hjemrejse I VIP-billetten er følgende inkluderet: - Siddeplads i bedste kategori - Lounge-adgang - Oplæg fra direktøren - Buffet inkl. drikkevarer OBS. Begrænset antal VIP-billetter pr. kamp.

VIP-oplevelse med SG Flensburg-Handewitt

Turen kan skræddersyes, men kan se sådan ud:
Dag 1-2: Flensburg
Dag 2: Hjemrejse

I VIP-billetten er følgende inkluderet:
- Siddeplads i bedste kategori 
- Lounge-adgang
- Oplæg fra direktøren
- Buffet inkl. drikkevarer

OBS. Begrænset antal VIP-billetter pr. kamp.

 

 

Turen kan skræddersyes, men kan se sådan ud: Dag 1-3: Paris Dag 3: Hjemrejse I VIP-billetten er følgende inkluderet: - Siddeplads i bedste kategori - Cocktail-reception - Buffet inkl. drikkevarer - Inkl. vin, champagne og øl OBS. Begrænset antal VIP-billetter pr. kamp.

VIP-oplevelse med Paris Saint-Germain

Turen kan skræddersyes, men kan se sådan ud:
Dag 1-3: Paris
Dag 3: Hjemrejse

I VIP-billetten er følgende inkluderet:
- Siddeplads i bedste kategori 
- Cocktail-reception 
- Buffet inkl. drikkevarer
- Inkl. vin, champagne og øl


OBS. Begrænset antal VIP-billetter pr. kamp.

 

Tour de Sydvesttyskland - 4 dage

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud:
Dag 1-2: Frankfurt
Dag 2-3: Mannheim (79 km)
Dag 3-4: Heidelberg (20 km)
Dag 4: Hjemrejse

Nyd nogle dage i det sydvestlige Tyskland, hvor både sightseeing i Frankfurt, kamp med Rhein-Neckar Löwen i Mannheim og kultur i Heidelberg er på programmet. Se frem til at få en på opleveren på denne håndboldrundrejse.

 

Magiske Magdeburg - 3 dage

Turen afhænger af kampdatoer, men kan se sådan ud:
Dag 1-3: Magdeburg
Dag 3: Hjemrejse

I det østlige Tyskland finder man byen Magdeburg. Byen emmer af fremragende håndbold, spændende middelalderhistorie og interessante bygninger. Kombiner bylivet med en uforglemmelig håndboldkamp på SC Magdeburgs fantastiske hjemmebane.