Sommerferien: Autentiske rejsemål i sydens sol

Vil du gerne se, opleve og mærke nye steder, som hverken din nabo eller familie har besøgt? Så tjek disse perler ud.

I det sydvestlige Italien findes byen Tropea. Når man ankommer til den unikke by, tror man knapt sine egne øjne. Med turkisblåt vand og bebyggelse på brutale klippesider står byen i kontrast til sig selv. Byen er oplagt til dig, der drømmer om at kombinere afslapning med uforglemmelige oplevelser i solrige omgivelser. Til trods for, at Sevilla er Spaniens fjerdestørste by, så er det ikke den rejsedestination, man hører mest om. Med gode, direkte flyafgange fra Danmark er Sevilla blot en tre timer væk. Sevilla byder på unik arkitektur, spansk kultur, varmt fastlandsklima og spændende historie - hertil kommer byens lækre gastronomi og charmerende bymidte, som emmer af spansk sydlandsstemning. I det vestlige Portugal findes byen Cascais. Her er en masse spændende ting at opleve væk fra de gængse byen i Portugal, såsom Lissabon og Porto. Cascais byder på en smuk kyststrækning, et stort havneområde, historiske bygninger, lækre sandstrande og en hyggelig bymidte med butikker og restauranter. Samtidigt er der heller ikke mere end 30 kilometer til Lissabons bymidte, hvor endnu flere uforglemmelige oplevelser venter i solen. I Sydfrankrig, øst for Marseille, finder man kommunen Cassis. Dette distrikt er normalt ikke det, man hører flest tale om - simpelthen fordi flere prioriterer at rejse til turistede områder som Nice og Cannes. I Cassis finder I alt fra hyggelige havne med både, restauranter og små butikker til smuk natur med klipper, krystalklart vand og frodige bakketoppe. Så hvis du drømmer om Sydfrankrig, men helst ikke vil falde i for mange turistfælder, så kan Cassis-området meget vel være noget for dig. Sydvest for Grækenlands fastland findes øen Kythira. Øen er kendt som Afrodites hjemsted, og har derfor været omtalt i tusindvis af år. På øen er der - foruden en lufthavn - smukke kyststrækninger og en imponerende natur med klipper, grotter og beplantede områder. De små byer på Kythira er med sine hvidkalkede huse, blomster og små tavernaer ganske charmerende at spankulere rundt i. En dejlig ferie med afslapning, solskin og gåture er oplagt at holde på Kythira.

Tropea, Italien

I det sydvestlige Italien findes byen Tropea. Når man ankommer til den unikke by, tror man knapt sine egne øjne. Med turkisblåt vand og bebyggelse på brutale klippesider står byen i kontrast til sig selv. Byen er oplagt til dig, der drømmer om at kombinere afslapning med uforglemmelige oplevelser i solrige omgivelser.

Sevilla, Spanien

Til trods for, at Sevilla er Spaniens fjerdestørste by, så er det ikke den rejsedestination, man hører mest om. Med gode, direkte flyafgange fra Danmark er Sevilla blot en tre timer væk. Sevilla byder på unik arkitektur, spansk kultur, varmt fastlandsklima og spændende historie - hertil kommer byens lækre gastronomi og charmerende bymidte, som emmer af spansk sydlandsstemning.

Cascais, Portugal

I det vestlige Portugal findes byen Cascais. Her er en masse spændende ting at opleve væk fra de gængse byen i Portugal, såsom Lissabon og Porto. Cascais byder på en smuk kyststrækning, et stort havneområde, historiske bygninger, lækre sandstrande og en hyggelig bymidte med butikker og restauranter. Samtidigt er der heller ikke mere end 30 kilometer til Lissabons bymidte, hvor endnu flere uforglemmelige oplevelser venter i solen.

Cassis, Frankrig

I Sydfrankrig, øst for Marseille, finder man kommunen Cassis. Dette distrikt er normalt ikke det, man hører flest tale om - simpelthen fordi flere prioriterer at rejse til turistede områder som Nice og Cannes. I Cassis finder I alt fra hyggelige havne med både, restauranter og små butikker til smuk natur med klipper, krystalklart vand og frodige bakketoppe. Så hvis du drømmer om Sydfrankrig, men helst ikke vil falde i for mange turistfælder, så kan Cassis-området meget vel være noget for dig.

Kythira, Grækenland

Sydvest for Grækenlands fastland findes øen Kythira. Øen er kendt som Afrodites hjemsted, og har derfor været omtalt i tusindvis af år. På øen er der - foruden en lufthavn - smukke kyststrækninger og en imponerende natur med klipper, grotter og beplantede områder. De små byer på Kythira er med sine hvidkalkede huse, blomster og små tavernaer ganske charmerende at spankulere rundt i. En dejlig ferie med afslapning, solskin og gåture er oplagt at holde på Kythira.