Inspiration: 5 oversøiske rejsemål i vest

Der er en lang række fantastiske steder at besøge udenfor Europa, men hvilket sted skal du vælge næste gang? Vi har her fundet 5 spændende destinationer vest for Europa, som byder på en masse interessante oplevelser og et dejligt klima. Læs med her, og bliv klogere på dit valg.

Hvor skal jeg rejse hen på sommerferie? Gode sommerferiedestination? Feriedestinationer i Amerika? Feriedestinationer i vesten? Varme feriesteder? Feriesteder med gode strande? USAs bedste strand? Floridas bedste strand? Hvor er verdens bedste strand? Lækre feriesteder i Europa? Sommerferie i Europa? Hvor er der varmt om vinteren? Hvor skal jeg rejse hen? Populære feriesteder i verden? I Stillehavet finder du den amerikanske ø-gruppe Hawaii. Øerne, som altid, er blevet fremstillet som paradisøer - og det er af en grund. På Hawaii-øerne finder du paradisstrande, storslået natur, fantastiske byer og en venlig lokalbefolkning. Hawaii er et ideelt sted at rejse hen, hvis du trænger til en rejse, der både giver plads til storby-, natur- og afslapningsøjeblikke. Kloge mennesker siger, at Hawaii er det smukkeste sted på jorden. På Hawaii er der plads til hele familien - og der er altså en lang liste af ting, som bare skal opleves på vulkanøerne. I det østlige Mexico finder du Yucatan-halvøen. Det er noget nær det perfekte sted at holde ferie, da oplevelserne er mange. Du kan slappe af i ugevis ved de fantastiske strande, lige som du også kan dykke ned i landets spændende historie ved diverse Maya-ruiner. Byerne er interessante, hotellerne overdådige, maden lækker og havet fantastisk. Brug eventuel en halv dag på at sejle ud på det klare vand, for at få mulighed for at snorkle med havets mange flotte fisk. Dyrelivet på landjorden er varieret, og måske du er heldig at se nogle af arterne i junglen? Dyrelivet består blandt andet af tapirer, næsebjørne, skildpadder og jaguarer. En ferie til Yucatan er altså ikke helt dum - og du kan sågar tage hele familien med. Mellem Atlanterhavet og Det Caribiske Hav finder du den lille, franske ø Guadeloupe. Den lille perle er ikke den, du hører mest om, men det gør den ikke mindre speciel. På øen finder du mest af alt nogle fantastiske kyststrækninger, som byder op til afslapning og dasen under palmerne. Tag en snorkel og dykkermaske på, og du er klar til at udforske havets mange vidundere. På land finder du desuden et frodigt landskab med grønne planter og vandfald. Selvom øen ikke er den største, så er der nok at se, hvis ferien både skal bestå af aktiviteter, oplevelser og afslapning. Guadeloupe er god for hele familien, og der venter et hav af gode stunder, på den franske antil i det azurblå hav.
Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills, Downtown, Venice Beach og jeg kunne blive ved. Tag en tur til den amerikanske millionby Los Angeles, og oplev et hav af ting og sager, som du normalt kun ser på film. Jeg kan ikke nævne én ting, som den californiske storby ikke indeholder. Alt fra strande, til shopping, til restauranter, til solskin og meget mere, er hvad du får i LA. Du kan bruge ugevis på at udforske byen, som indeholder mange, mange bydele. Los Angeles kan besøges hele året rundt, men skal du være sikker på godt vejr, er april til oktober det bedste rejsetidspunkt. Der er en lang række fantastiske steder at besøge udenfor Europa, men hvilket sted skal du vælge næste gang? Vi har her fundet 5 spændende destinationer vest for Europa, som byder på en masse interessante oplevelser og et dejligt klima. Læs med her, og bliv klogere på dit valg. Syd for USA og vest for Mexico finder du Cuba. Sydlandske rytmer, eksotiske restauranter, fabelagtige strande og store cigarer er bare nogle af de ting, som venter dig i charmerende Cuba. Landet, som er en ø-stat, ligger i det nordlige Caribiske Hav og er præget af et dejligt klima året rundt. På Cuba venter et hav af varierede oplevelser - alt fra naturoplevelser, tobaksplantager, hovedstaden Havanna til historiske fortællinger om landets krigshistorie. En ting er sikker, Cuba giver dig alt det, en ferie bør kunne rumme, og det bliver både med farver, rytmer og solskin dagen lang - så hvad venter du på?

1. Cuba

Syd for USA og vest for Mexico finder du Cuba. Sydlandske rytmer, eksotiske restauranter, fabelagtige strande og store cigarer er bare nogle af de ting, som venter dig i charmerende Cuba. Landet, som er en ø-stat, ligger i det nordlige Caribiske Hav og er præget af et dejligt klima året rundt. På Cuba venter et hav af varierede oplevelser - alt fra naturoplevelser, tobaksplantager, hovedstaden Havanna til historiske fortællinger om landets krigshistorie. En ting er sikker, Cuba giver dig alt det, en ferie bør kunne rumme, og det bliver både med farver, rytmer og solskin dagen lang - så hvad venter du på?

2. Los Angeles

Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills, Downtown, Venice Beach og jeg kunne blive ved. Tag en tur til den amerikanske millionby Los Angeles, og oplev et hav af ting og sager, som du normalt kun ser på film. Jeg kan ikke nævne én ting, som den californiske storby ikke indeholder. Alt fra strande, til shopping, til restauranter, til solskin og meget mere, er hvad du får i LA. Du kan bruge ugevis på at udforske byen, som indeholder mange, mange bydele. Los Angeles kan besøges hele året rundt, men skal du være sikker på godt vejr, er april til oktober det bedste rejsetidspunkt.

3. Hawaii

I Stillehavet finder du den amerikanske ø-gruppe Hawaii. Øerne, som altid, er blevet fremstillet som paradisøer - og det er af en grund. På Hawaii-øerne finder du paradisstrande, storslået natur, fantastiske byer og en venlig lokalbefolkning. Hawaii er et ideelt sted at rejse hen, hvis du trænger til en rejse, der både giver plads til storby-, natur- og afslapningsøjeblikke. Kloge mennesker siger, at Hawaii er det smukkeste sted på jorden. På Hawaii er der plads til hele familien - og der er altså en lang liste af ting, som bare skal opleves på vulkanøerne.

4. Yucatan-halvøen

I det østlige Mexico finder du Yucatan-halvøen. Det er noget nær det perfekte sted at holde ferie, da oplevelserne er mange. Du kan slappe af i ugevis ved de fantastiske strande, lige som du også kan dykke ned i landets spændende historie ved diverse Maya-ruiner. Byerne er interessante, hotellerne overdådige, maden lækker og havet fantastisk. Brug eventuel en halv dag på at sejle ud på det klare vand, for at få mulighed for at snorkle med havets mange flotte fisk. Dyrelivet på landjorden er varieret, og måske du er heldig at se nogle af arterne i junglen? Dyrelivet består blandt andet af tapirer, næsebjørne, skildpadder og jaguarer. En ferie til Yucatan er altså ikke helt dum - og du kan sågar tage hele familien med.

5. Guadeloupe

Mellem Atlanterhavet og Det Caribiske Hav finder du den lille, franske ø Guadeloupe. Den lille perle er ikke den, du hører mest om, men det gør den ikke mindre speciel. På øen finder du mest af alt nogle fantastiske kyststrækninger, som byder op til afslapning og dasen under palmerne. Tag en snorkel og dykkermaske på, og du er klar til at udforske havets mange vidundere. På land finder du desuden et frodigt landskab med grønne planter og vandfald. Selvom øen ikke er den største, så er der nok at se, hvis ferien både skal bestå af aktiviteter, oplevelser og afslapning. Guadeloupe er god for hele familien, og der venter et hav af gode stunder, på den franske antil i det azurblå hav.

Kontakt IH-rejser for et uforpligtende rejsetilbud

Inspiration: 4 lækre strandområder i Florida

Læs mere her