Der er noget over Los Angeles, jeg ikke har oplevet mange andre steder. Energien, luften, atmosfæren og ja, mentaliteten. Det er som om, at intet er umuligt i LA. Folk kommer til byen fra nær og fjern for at bryde igennem på den ene eller anden måde, men byen er også meget mere end det. Byen er grænseløs. Du kan holde en hel ferie indenfor Los Angeles' byområde, da der simpelthen er så meget at se og opleve - og bare en fantastisk ramme at være til stede i.  ​Der er et utal af områder i den store millionby - og jeg kan ikke nævne et eneste område, som alene gør oplevelsen stor, nej, det er alle delene, der til sammen danner en form for puslespil, som gør oplevelsen uforglemmelig. Tag et område som Hollywood eller Beverly Hills. Her får du et skud stjernestøv, filmmagi og eksklusive vibes. Smutter du vest på, så møder du det bombastiske Stillehav ved Venice og Santa Monica. Her oser af livsglæde fra surfere, skatere og lokale. Studio City og San Fernando Valley giver en ro med sine dybe dale, høje bakker og store villaer. Her fornemmer man, at der rent faktisk også bor ægte mennesker i Los Angeles. Altså, der er mennesker, der faktisk har deres hverdag i det paradis og mekka af oplevelser. Wauw, siger jeg bare. Downtown emmer af business og modernitet, hvilket fuldender LA's udtryk. Men nå nej, noget af det, som LA også kan, er solnedgangene udover Stillehavet. Her giver det et ekstra sug i maven, hvis du trekker op til Runyon Canyon, hvorfra du kan se udover Downtown. Wow, nu får jeg da først lyst til at tage til mit yndlingssted i USA. Igen. Igen.  Får du lyst til at være ægte turist i LA, så er der kun en ting at gøre: Køb din rejse hos IH-rejser, og få kyndig vejledning til de vigtigste ting. Der er nemlig aaaalt for meget at lave til, at du kan nå det hele.  Men hvis jeg skal nævne en ting, der altid er god indenfor turisme, så er det hop-on-hop-off-busserne, der fragter dig rundt i byens mange kroge, mens du får sjove historier og gode tips af guiden ombord. Det er altid givende.  Måske min næste tur til Los Angeles snart skal i hus? Men hvad med din?

Drømmenes by; Los Angeles

Af Ida Hummeluhr

Der er noget over Los Angeles, jeg ikke har oplevet mange andre steder.
Energien, luften, atmosfæren og ja, mentaliteten.
Det er som om, at intet er umuligt i LA.
Folk kommer til byen fra nær og fjern for at bryde igennem på den ene eller anden måde, men byen er også meget mere end det.
Byen er grænseløs.
Du kan holde en hel ferie indenfor Los Angeles' byområde, da der simpelthen er så meget at se og opleve - og bare en fantastisk ramme at være til stede i.

​Der er et utal af områder i den store millionby - og jeg kan ikke nævne et eneste område, som alene gør oplevelsen stor, nej, det er alle delene, der tilsammen danner en form for puslespil, som gør oplevelsen uforglemmelig.
Tag et område som Hollywood eller Beverly Hills. Her får du et skud stjernestøv, filmmagi og eksklusive vibes.
Smutter du vest på, så møder du det bombastiske Stillehav ved Venice og Santa Monica. Her oser af livsglæde fra surfere, skatere og lokale.
Studio City og San Fernando Valley giver en ro med sine dybe dale, høje bakker og store villaer. Her fornemmer man, at der rent faktisk også bor ægte mennesker i Los Angeles. Altså, der er mennesker, der faktisk har deres hverdag i det paradis og mekka af oplevelser. Wauw, siger jeg bare.
Downtown emmer af business og modernitet, hvilket fuldender LA's udtryk.
Men nå ja, noget af det, som LA også kan, er solnedgangene udover Stillehavet. Her giver det et ekstra sug i maven, hvis du trekker op til Runyon Canyon, hvorfra du kan se ud over Downtown. Wow, nu får jeg da først lyst til at tage til et af mine yndlingssteder i USA. Igen. Igen.

Får du lyst til at være ægte turist i LA, så er der kun en ting at gøre: Køb din rejse hos IH-rejser, og få kyndig vejledning til de vigtigste ting. Der er nemlig aaaalt for meget at lave til, at du kan nå det hele.

Men hvis jeg skal nævne en ting, der altid er god indenfor turisme, så er det hop-on-hop-off-busserne, der fragter dig rundt i byens mange kroge, mens du får sjove historier og gode tips af guiden ombord. Det er altid givende - især i en enorm by som LA, hvor det ikke altid er nemt at komme rundt i trafikken på egen hånd.

Måske min næste tur til Los Angeles snart skal i hus? Men, hvad med din?