Verona – historisk, charmerende og alt derimellem

Når man snakker om Italien, er det ofte byer og områder som Rom, Milano, Gardasøen og Toscana, der bliver snakket om. Men hvorfor nævner ingen Verona? Verona er en utrolig smuk og spændende by, som ligger i den nordlige del af Italien.   Interessante seværdigheder  Oplev interessante ting, som den store Arena, hvor gladiatorer og dyr kæmpede om magt og ære i de antikke tider. Gå også en tur ned ad de hyggelige gader, som byder på smukke gyder med blomster, romantisk arkitektur og interessante historier.   Du kender nok til Romeo og Julie, men vidste du, at den anerkendte og omtalte balkon, hvor stykket blandt andet udspiller sig, efter sigende foregår i netop Verona? Også denne lokalitet kan du besøge, når du er i Verona.  Verona er en fantastisk by at besøge, hvis du opholder dig ved den sydlige del af Gardasøen. Herfra er der nemlig kun omkring en halv times kørsel til den stærkt undervurderede by, som rummer alt, hvad en hyggelig, spændende og smuk, italiensk by bør varetage.  Tæt på flere oplevelser  Rent geografisk ligger byen placeret i midten mellem Bolzano, Milano, Bologna og Venedig, med en distance på ca. 150 km til de nævnte byer.

Når man snakker om Italien, er det ofte byer og områder som Rom, Milano, Gardasøen, Venedig og Toscana, der bliver snakket om. Men hvorfor nævner ingen Verona? Verona er en utrolig smuk og spændende by, som ligger i den nordlige del af Italien. 

Med lunt vejr og flotte omgivelser er det ikke en by, der bør overses.

Tæt på flere oplevelser

Verona er en fantastisk by at besøge, hvis du opholder dig ved den sydlige del af Gardasøen. Herfra er der nemlig kun omkring en halv times kørsel til den stærkt undervurderede by, som rummer alt, hvad en hyggelig, spændende og smuk, italiensk by bør indeholde.

Rent geografisk ligger byen placeret i midten mellem Bolzano, Milano, Bologna og Venedig, med en distance på ca. 150 km til de nævnte byer.

Interessante seværdigheder

Oplev interessante ting som den store Arena di Verona, hvor gladiatorer og dyr kæmpede om magt og ære i de antikke tider. Gå også en tur ned ad de hyggelige gader, som byder på smukke gyder med blomster, romantisk arkitektur og interessante historier. 

Du kender nok til Romeo og Julie, men vidste du, at den anerkendte og omtalte balkon, hvor stykket blandt andet udspiller sig, efter sigende foregår i netop Verona? Også denne lokalitet kan du besøge, når du er i Verona.

Er du til fodbold og fodboldhistorie kan du med fordel besøge det stadion, som Preben Elkjær har spillet mange af sine fodboldkmape på, fra hans tid i Hellas Verona F.C. I byens fodboldshop finder du da også stadig Elkjær-trøjer, som du kan købe med hjem som souvenir.