Magiske Sanibel

Af Ida Hummeluhr

Sanibel Island...
Øen, hvor man kommer ned i gear og øen, hvor man kan nyde smuk natur og spotte delfiner fra strandkanten.
I februar 2018 gik turen til Florida, og her var Sanibel Island et af de helt store højdepunkter.
Med sin beliggenhed ud til Den mexicanske golf på Floridas vestkyst var der ikke noget at klage over.
Solen skinnede fra morgen til aften, og resortet var ikke mere besøgt, end at der var ro og plads til afslapning - Sundial Beach Resort & Spa hedder det luksuriøse sted.
Resortet og øen betegner sig selv som "Easy island living", og det kan man kun give dem ret i.
Lækkert, hvidt sand på stranden, golfbaner, et fyrtårn og ægte ø-stemning.
Med skildpadder, delfiner, fugle, alligatorer og andre dyrearter mærker man, at øen trods alt er placeret ud for Floridas kyst, hvor dyrelivet er varieret og spændende at betragte.
En eftermiddag spottede vi delfiner tæt på kysten, hvor vi lå og solede og badede. Andre dage var det små hare-lignende dyr, en slange og skildpadder, der krydsede vejen - foruden alle pelikanerne. Sågar mindede resortet om, at man skulle huske at kigge efter alligatorer under bilen. Mest af alt handlede advarslen nok om, at der et stenkast fra resortet ligger et Wildlife Refuge, hvor dyrelivet og planterne for alvor folder sig ud.

Sanibel Island er i høj grad kendt for sine enormt smukke muslingeskaller, som man kan bruge mange timer på at lede efter langs strandkanten. Også fiskning er en populær beskæftigelse på øen, hvor alting går dejlig langsomt.

Man glemte hurtigt alt om tid og sted, og nød i virkeligheden bare at solen skinnede, og at omgivelserne var rolige.
Trængte man til at se noget andet, kunne man køre ind til fastlandet, hvor der ligger en række butikker, supermarkeder og endda et premium outlet. Hotellet i sig selv har flere restauranter, tennisbaner og endda gratis udlejningscykler, hvis krop og sind begynder at blive rastløst.

Sanibel har alt, hvad man behøver for en afslappende ferie. Kun hoteller, ferieboliger, få butikker og restauranter er at finde på øen - lige som det skal være.
Nyd omgivelserne og giv dig selv lov til at slappe af og slå tankerne fra, så du kan nyde oplevelsen. 
Det vil du ikke fortryde.