Samarbejdspartnere

Lufthansa

Vi samarbejder med Tysklands nationalflyselskab, som har alverdens flyafgange i hele verden. Lufthansa flyver fra flere danske lufthavne.

Hilton Hotels and Resorts

Vi samarbejder med hotelkæden Hilton, der har eksklusive hoteller og resorts i hele verden.

SG Flensburg-Handewitt

Den tyske håndboldstorklub er en af vores gode samarbejdspartnere, som vi arrangerer håndboldrejser i samarbejde med. Vi samarbejder om alt fra almindelige håndboldbilletter til VIP-pakker og eksklusive events i klubbens sky-lounges.

RIU

Hotelkæden RIU er i høj grad kendt for sine fantastiske all inclusive-hoteller, som passer perfekt til solferien for solorejsende, familier, par eller vennegrupper.

Atlantica Hotels & Resorts

Atlantica har skønne hoteller og ferieresorts i Grækenland, Egypten og Cypern. Hotelkæden er en af vores samarbejdspartnere, og vi kan således være behjælpelige med at skaffe et godt tilbud fra en af de skønne destinationer.

Best Western

Vores samarbejdspartner, Best Western, har hoteller i mere end 100 lande fordelt på hele seks kontinenter i verden. Middelklasse og høj klasse er at finde blandt de mange hoteller hos Best Western - og kæden passer dermed til den største del af befolkningen. 

Hyatt

Den store hotelkæde, Hyatt, har skønne hoteller verden over. Lige meget om du drømmer om en pulserende storbyferie eller en afslappende daseferie, så er Hyatt et oplagt valg for dig.

Marriott

Marriott er kendt for sine fantastiske hoteller i kæden under samme navn samt underkæder som Sheraton, Ritz-Carlton og Westin.