Inspiration: Solrige rejsemål til efterårsferien i oktober

Nyd en efterårsferie med sol, varme og uforglemmelige oplevelser. Rejs afsted og få en pause fra hverdagen.

Marokko byder i oktober på op mod 30 graders varme, spændende kultur, smuk natur og interessante byer. Lignende skal man lede længe efter! Om I foretrækker en afslappende ferie i det nordafrikanske land, eller om I hellere vil på en rundrejse, er helt op til jer. Middelhavets lune brise, solstrålernes lange levetid og smagen af græsk mad er blot noget af det, som Cypern leverer til perfektion. Nyd 25-30 graders varme oktober ud, og du er officielt klar til at gå Danmarks vintermørke i møde. Ørkenstaten Dubai er et sandt tilløbsstykke for folk fra det meste af verden. Den kunstige storby i ørkenen har alt det, man kan drømme om på en efterårsferie. Temperaturen når gerne et godt stykke over de 30 grader i oktober, og der er dermed dømt solferie i fantastiske omgivelser for hele familien. Med skyskrabere, sandstrande, lækre resorts, store ørkener, god gastronomi og imponerende attraktioner er Dubai noget nær det perfekte sted at holde sin efterårsferie. De Kanariske Øer har i mange år været nogle af danskernes foretrukne ferieøer - og med ganske god grund. I efterårsferien kan man være ret sikker på, at solen står højt på himlen dag efter dag. Typisk vil man opleve 25-30 graders varme på Tenerife, der udover solskin også byder på flot natur, en vulkan, kaktusser og sorte sandstrande. Ja, øen er faktisk perfekt som destination for din næste efterårsferie i sydens sol. Israels charme og mystik er ikke til at stå for. Med verdenskultur, vigtige knudepunkter og en interessant fortid er Israel en anderledes og ikke mindst spændende destination på efterårsferien. Israel er især oplagt til dig, der ikke ønsker at ligge på ryggen under hele ferien. I oktober kommer temperaturene ofte op på 25-30 graders varme i dagtimerne.

Marokko

Marokko byder i oktober på op mod 30 graders varme, spændende kultur, smuk natur og interessante byer. Lignende skal man lede længe efter! Om I foretrækker en afslappende ferie i det nordafrikanske land, eller om I hellere vil på en rundrejse, er helt op til jer.

Cypern

Middelhavets lune brise, solstrålernes lange levetid og smagen af græsk mad er blot noget af det, som Cypern leverer til perfektion. Nyd 25-30 graders varme oktober ud, og du er officielt klar til at gå Danmarks vintermørke i møde.

Dubai

Ørkenstaten Dubai er et sandt tilløbsstykke for folk fra det meste af verden. Den kunstige storby i ørkenen har alt det, man kan drømme om på en efterårsferie. Temperaturen når gerne et godt stykke over de 30 grader i oktober, og der er dermed dømt solferie i fantastiske omgivelser for hele familien. Med skyskrabere, sandstrande, lækre resorts, store ørkener, god gastronomi og imponerende attraktioner er Dubai noget nær det perfekte sted at holde sin efterårsferie.

Tenerife

De Kanariske Øer har i mange år været nogle af danskernes foretrukne ferieøer - og med ganske god grund. I efterårsferien kan man være ret sikker på, at solen står højt på himlen dag efter dag. Typisk vil man opleve 25-30 graders varme på Tenerife, der udover solskin også byder på flot natur, en vulkan, kaktusser og sorte sandstrande. Ja, øen er faktisk perfekt som destination for din næste efterårsferie i sydens sol.

Israel

Israels charme og mystik er ikke til at stå for. Med verdenskultur, vigtige knudepunkter og en interessant fortid er Israel en anderledes og ikke mindst spændende destination på efterårsferien. Israel er især oplagt til dig, der ikke ønsker at ligge på ryggen under hele ferien. I oktober kommer temperaturene ofte op på 25-30 graders varme i dagtimerne.