Norges fjorde - 7 dage

Turen kan skræddersyes, men kan se sådan ud:
Dag 1-3: Oslo
Dag 3-5: Sandefjord (121 km)
Dag 5-6: Risør (119 km)

Norge er ofte en destination, danskere forbinder med skiferie, men Norge er også et skønt land at besøge, når solen skinner og fuglene kvidrer.
Nyd starten af din rejse til Norge i hovedstaden Oslo. Her er der rig mulighed for at nyde byliv ved havnen, at dykke ned i byens kultur eller at shoppe på Karl Johan.
Når du har nydt de første dage i storbyen drager du sydpå mod Sandefjord. Her kører du på en kystnær strækning frem til destinationen.
I Sandefjord er der god mulighed for smukke gåture i naturen med fjordudsigt nær centrum.
Efter dagene i Sandefjord slutter turen i hyggelige Risør, hvor du blandt andet får muligheden for at bo i en lille båd på havnen eller i en dejlig hytte i terrænet. Nyd skærgården og de smukke udsigter i den lille, hyggelige fjordby.

Kør hele strækningen fra Sjælland gennem Sverige, eller sejl fra Danmark til Norge. Mulighederne er mange, når det kommer til færgeafgange til Norge. Sejl til Oslo og hjem fra Larvik eller Kristiansand, hvis du rejser fra den vestlige del af Danmark. Rejser du fra den østlige del af Danmark kan du med fordel køre til Oslo på afrejsen, mens du på hjemrejsen kan sejle fra Sandefjord til Strömstad i Sverige, hvorfra du kan køre til Danmark.
Du kan også flyve til Oslo, og leje bil i Norge.
Alt det hjælper vi dig naturligvis med at planlægge og tilrettelægge.

Turens højdepunkter:

- Storbyliv og kultur i den norske hovedstad, Oslo

- Skærgård og rolig stemning i finde Sandefjord

- Hyggelig stemning i den charmerende fjordby Risør

Sydens sol - 12 dage

Barcelona, Montpellier, Marseille, Cannes og Nice

Klik her for at l├Žse mere