Inspiration: Familievenlige skiområder i Europa

Skal familien på skiferien, men er det svært at vælge destination? Læs med her og bliv klogere på mulighederne!

På grænsen mellem delstaterne Tyrol og Salzburg finder man Lofer. Lofer er en typisk, lille og hyggelig by, som hovedsageligt lever af sine mange skigæster i vinterhalvåret. Skiområdet er et oplagt sted for hele familien, da størstedelen af pisterne egner sig særdeles godt til små og store skiløbere. Det norske skiområde Trysil er et af de mest populære skirejsemål for familier. Området har en masse at byde på, når det kommer til skiløb. Der er rig mulighed for både at stå på alpinski og langrendski - så lige meget, hvad du foretrækker, er det perfekt til formålet. Der er ligeledes løjper og skiskoler for hele familien, og der er dermed grundlag for en skøn ferie for hele familien. Blot få timers kørsel fra Sjælland findes Isaberg. Skiområdet i Sverige er perfekt for jer, der ikke har brug for et hav af forskellige løjper for at have nogle dejlige dage på ski. Skiområdet er børnevenligt og passer godt til børnefamilier. Hvis I endnu ikke ved, om skiferie i det hele taget er noget for jer, så er Isaberg et oplagt sted at tage på en dagstur for at prøve ferietypen af. I Sauerland-området i Tyskland er der rig mulighed for at tage på familieskiferie. Med blot seks timers kørsel fra den dansk-tyske grænse er området et oplagt sted at besøge på en weekendtur. I Sauerland er der flere forskellige bjerge og pister at stå på ski på, og du kan derfor se frem til en skøn og varieret skiferie for hele familien.

Lofer, Østrig

På grænsen mellem delstaterne Tyrol og Salzburg finder man Lofer. Lofer er en typisk, lille og hyggelig by, som hovedsageligt lever af sine mange skigæster i vinterhalvåret. Skiområdet er et oplagt sted for hele familien, da størstedelen af pisterne egner sig særdeles godt til små og store skiløbere.

Trysil, Norge

Det norske skiområde Trysil er et af de mest populære skirejsemål for familier. Området har en masse at byde på, når det kommer til skiløb. Der er rig mulighed for både at stå på alpinski og langrendski - så lige meget, hvad du foretrækker, er det perfekt til formålet. Der er ligeledes løjper og skiskoler for hele familien, og der er dermed grundlag for en skøn ferie for hele familien.

Isaberg, Sverige

Blot få timers kørsel fra Sjælland findes Isaberg. Skiområdet i Sverige er perfekt for jer, der ikke har brug for et hav af forskellige løjper for at have nogle dejlige dage på ski. Skiområdet er børnevenligt og passer godt til børnefamilier. Hvis I endnu ikke ved, om skiferie i det hele taget er noget for jer, så er Isaberg et oplagt sted at tage på en dagstur for at prøve ferietypen af. 

Sauerland, Tyskland

I Sauerland-området i Tyskland er der rig mulighed for at tage på familieskiferie. Med blot seks timers kørsel fra den dansk-tyske grænse er området et oplagt sted at besøge på en weekendtur. I Sauerland er der flere forskellige bjerge og pister at stå på ski på, og du kan derfor se frem til en skøn og varieret skiferie for hele familien.