Om håndboldrejser

Kort fortalt; vi kan planlægge enhver håndboldrejse for dig!

Hvorfor skal international håndbold opleves live?

Håndbold er en sport, der gør sig utrolig godt live. Stemningen, atmosfæren, spillerne og spændingen er bare nogle af de parametre, som gør, at det er sjovt at se håndbold direkte fra arenaerne rundt omkring i ind- og udland. 
Spillerne værdsætter, når fansene laver larm - så hvorfor ikke bakke op om dine yndlingsspillere direkte fra hallen?
Spillet er hurtigt, fascinerende og særdeles underholdende, og det gør det kun sjovere at se live, når man tilmed får små detaljer og oplevelser med, som man ikke kan få hjemme bagved skærmen.

Sælger IH-rejser både rejser til kvinde- og herrehåndbold i udlandet?

Ja, det gør vi. Vi sælger både håndboldrejser til kvinde- og herrekampe i udlandet. Kvindernes Champions League er hovedsageligt det, vi beskæftiger os med indenfor kvindehåndbolden. Dog er vi også altid friske på at hjælpe med billetter og rejser til nationale ligaer. Også slutrunder for kvinderne er på vores program.
Indenfor herrehåndbolden sælger vi ligeledes de fleste billetter til Champions League og slutrunder. Dertil kommer billetsalget i de nationale ligaer - i høj grad til Bundesligaen.

Hvordan får jeg billetter til håndboldkampe i udlandet?

Du får billetter til kampe i udlandet ved at kontakte IH-rejser. Hvis du kontakter os, skal du ikke tænke på noget selv. Vi er behjælpelige med at finde en kamp, der passer jer, hvorefter vi finder nogle billetter, som ligeledes passer til jeres behov. Lige meget, hvilket hold det er, sidder vi klar til at hjælpe dig med at indfri dine håndboldrejsedrømme.

Kan alle se håndbold i hallerne?

Ja, håndbold er for alle. Vi har allerede solgt håndboldrejser til alt fra par til familier til grupper - så der er ingen grænser. 
Det eneste, I bør være opmærksom på, er, at der i nogle arenaer kan forekomme meget larm, som kan virke generende for mindre børn - officielt er der dog ingen aldersgrænse.
Langt de fleste arenaer har desuden specialpladser til fans/tilskuere med fysiske handicaps. Kontakt os for at høre mere om muligheden for netop den type plads.

 

Er det dyrt at se håndbold i udlandet?

Nej, håndbold i udlandet er ikke nødvendigvis dyrt. 
Prisen afhænger landet, ligaen og billettypen. Hvis man bevidst går efter billige billetter, kan det nemt lade sig gøre at få billige billetter til omkring 100 kr. stykket. Går man derimod de bedste pladser på langsiderne, stiger prisen sommetider til 3-400 kr. stykket. Typisk er det billigere at se håndbold i eksempelvis Spanien fremfor Danmark og Tyskland.
Billetter til slutrunder og FINAL4 i Champions League er ofte et prisniveau for sig.
Sammenligner man håndboldbilletternes priser med andre sportsgrene, så er håndbolden billig at se live.

Hvor er det billigst at se håndbold i udlandet?

Det er forskelligt, hvor billetterne er billigst. Grundreglen er dog, at jo længere væk vi kommer fra Danmark og Nordeuropa, jo billigere bliver billetterne. Dog er vil det altid være muligt både at finde billige og dyre billetter i alle lande, da det afhænger af billettens katogori.
Spanien og Frankrig er især nogle af de lande, hvor det kan betale sig - og her er FC Barcelona og Paris Saint-Germain's kampe ingen undtagelse.

Hjælper IH-rejser med at planlægge hele rejsen?

Ja, det gør vi. Hvis I ønsker hjælp til en pakkerejse, så tilbyder vi meget gerne nogle forskellige løsninger, som forhåbentligt kan passe til jeres ønsker og drømme.
De fleste håndboldrejser vi sælger, er pakkerejser, hvor vi fremsender flere forslag ud fra kundens ønsker. Her indgår der typisk håndboldbilletter, hotel og fly.
Desuden kan vi også bestille lufthavnstransport, oplevelser og seværdigheder til jer.
Hvis rejsen går til Tyskland, vælger de fleste at snuppe bilen. I disse tilfælde booker vi ofte blot hotel og håndboldbilletter.
Kort fortalt er det kun drømmene, der sætter grænserne.

Kan IH-rejser sælge billetter seperat og IKKE som pakkerejse?

Ja, det kan vi godt. Hvis du blot ønsker håndboldbilletter, hjælper vi dig gerne med at finde og bestille dem.

Hvilke ligaer og turneringer sælger I billetter til?

Vi sælger i princippet håndboldrejser til alle lande og ligaen. De ligaer, vi sælger fleste rejser til, er Bundesligaen og Champions League.

Nogle af de lande, som vi i høj grad sælger rejser til, indenfor håndbolden, er:

  • Tyskland
  • Frankrig
  • ​Spanien
  • Ungarn

Desuden sælger vi også rejser til EM, VM og OL.
 

Hvilke hold kan man se spille i udlandet?

Du kan i princippet se alle udenlandske hold spille - og IH-rejser hjælper da også med planlægningen heraf, lige meget hvilket hold du drømmer om at opleve på nært hold.
Nogle af de hold, som vi i høj grad sælger billetter til, er:

  • SG Flensburg-Handewitt
  • Paris Saint-Germain
  • FC Barcelona
  • THW Kiel
  • Telekom Veszprém

Jeg vil gerne give en håndboldrejse i gave, kan I hjælpe med det?

Ja, det kan vi i hvert fald. Om du ønsker at give en rejse i gave via et gavekort til IH-rejser eller en konkret rejse, så kan vi hjælpe med det.
Vi har i forvejen planlagt alt fra fødselsdagsgaver til konfirmationsgaver.

Vi er en stor gruppe, som gerne vil se håndbold i udlandet sammen, kan det lade sig gøre?

Ja, det kan det i hvert fald! Grupperejser er en af IH-rejsers hovedområder, så det hjælper vi naturligvis også gerne med i håndboldsammenhæng. 
Vi har tidligere planlagt håndboldgrupperejser for foreninger, familier og vennegrupper. Mulighederne er mange, både når det kommer til Champions League, slutrunder og nationale ligaer.
Om I er 10 eller 200, sidder vi klar til at hjælpe. 

 

Jeg vil gerne støtte et dansk hold til udebanekamp, kan I planlægge det?

Ja, det kan vi. Hvis du vil støtte et af de danske hold, når de spiller på udebane i europæiske turneringer, så kan det godt lade sig gøre.
Måske I er en hel gruppe af fans og tilhængere, som vil afsted?
Hvis det er landsholdet, du gerne vil støtte, så er det absolut også en mulighed.